Здр на всички..Тези дни ще стана горд собственик на алфа ромео 156 и надявам се почетен член на алфа клуб.В други ден съм на оглед на 3 алфи...И трите са 156 и трите са нов внос от швейцария,и трите са 2.0 ТС и трите са на що годе сходни цени..Какво да гледам при избора на колата?
Известие
Collapse
No announcement yet.
156-тица малко помощ
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Zumer Покажи съобщениеЗдр на всички..Тези дни ще стана горд собственик на алфа ромео 156 и надявам се почетен член на алфа клуб.В други ден съм на оглед на 3 алфи...И трите са 156 и трите са нов внос от швейцария,и трите са 2.0 ТС и трите са на що годе сходни цени..Какво да гледам при избора на колата?И взел незел гледай после каде ще я караш за ремонти и обслужване че може дори здрава да я купиш и да ти я счупят.
Last edited by thecleaner; d.m.y г., 23:41.Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
-
Еми аз ще я взимам от познат....така,че няма да седне да ме лъже.....Значи тази,която съм си харесал е със скъсан ангрегажен ремък...Обаче цената е мн добра..Ремонта щял да струва 300 лв...Има и още една,която е по скъпа обаче няма никакви проблеми и 2-те са на реални 200 к км...Дайте некво съветче.Нещо сериозно може ли да е пострадала от тоя скъсан ангренажен ремък...
Last edited by Zumer; d.m.y г., 23:29.
Comment
-
Първоначално публикувано от Zumer Покажи съобщениеЕми аз ще я взимам от познат....така,че няма да седне да ме лъже.....Значи тази,която съм си харесал е със скъсан ангрегажен ремък...Обаче цената е мн добра..Ремонта щял да струва 300 лв...Има и още една,която е по скъпа обаче няма никакви проблеми и 2-те са на реални 200 к км...Дайте некво съветче.Нещо сериозно може ли да е пострадала от тоя скъсан ангренажен ремък...
Comment
-
Първоначално публикувано от Zumer Покажи съобщениеЕми аз ще я взимам от познат....така,че няма да седне да ме лъже.....Значи тази,която съм си харесал е със скъсан ангрегажен ремък...Обаче цената е мн добра..Ремонта щял да струва 300 лв...Има и още една,която е по скъпа обаче няма никакви проблеми и 2-те са на реални 200 к км...Дайте некво съветче.Нещо сериозно може ли да е пострадала от тоя скъсан ангренажен ремък...
а сега сериозно на тази Алфа 2.0TS 16v имаш ли идея на 100% здрав мотор колко трябва да се инвестира в него за да го вкараш в кондиция ? Да се върна на въпроса със скъсания ангренаж ма така яко те лъже твоя познат че си е за бой направо
Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Сега сериозно, тоя ремък, ако се е скъсал от слънцето, докато е стояла на паркинг, може и с 300лв. да минеш.Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
Mazda 6 2.3 2005
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от ZumerЕми просто не е сменян ремъкът и за това се е скъсалAlfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
Fiat Bravo II 1.4 90hp
sigpic
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!
Comment
-
А освен това има още нещо много по гадно джамбазите са се подучили и намират кола с двигател "дроб" чукащ колянов вал и свършили сегменти режат ангренажа и готово тя колата до последно вървяла ама скъсала ремък да ама не ремонта на такава кола отива над 1500лв156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
-
Първоначално публикувано от Zumer Покажи съобщениеЕми просто не е сменян ремъкът и за това се е скъсал
Не е сменян и се скъсал......?!?!?!
Просто забрави за тази кола и си търси друга.
Като отвориш в мобиле е пълно с алфи.
А сигурно и тук в раздела продава, има достатъчно.
Айде успех!
PS
И колко пари ти иска, ако не е тайна?Alfa Romeo 156 1.8 T.SPARK
Comment
-
Alfa Romeo 1.8 TS `98
sigpic
Comment
-
Пич фани някой дето кара дълго време Алфа, той знае за какво да гледа, иначе какво ти разправя френда ти изобщо да не ти фаща вяра.......швейцарките са хубави коли, може да имат повечко наченаци на ръжда, но като цяло в Швейц колите не се юркат както в Италия и Германия да речем, но ако взимаш нещо дето не разбираш, в повечето случай е по добре да вземеш това което е малко по скъпо.....не че е гаранция но......"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
Comment